>Stringela Shoot 2010-02-02

2 thoughts on “>Stringela Shoot 2010-02-02

  1. skenbild says:

    >Kanon! Och nu när du flyttar söderut så kommer du att behöva egna studioblixtar förstås. När jag var anställd på BAE systems hade jag ett gäng Procompakt 300 och 600 där. väldigt bra men dyra. Nu köpte jag i våras ett studioset 2×300 av märket Visico få en fjärdedel av priset för procompakterna. Jag kan ha dem att lösa nödsituationer tänkte jag, men så var det inte alls. Idag fattar jag inte varför de är så billiga. De gör exakt samma jobb som procompakterna precis lika bra… Och bakgrunder har jag också slutat köpa. Gå på Åhléns och köp tyg som metervara istället. Precis lika bra och kostar hälften. Och när du har allt och har inrett en studio där ute i Norrtälje skärgården så är det bara att köra, åsså kommer jag och hyr in mig åsså blir vi rika…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.